Douglas schutting laten plaatsen?

Douglas schutting laten plaatsen? Een goede keus!
 
Hardloper in ons assortiment: Douglas schutting, 21 of 23 planks in combinatie met een antraciet betonpaal en betonplaat. (Grijskleurig beton is ook mogelijk)
 

Wat is Douglas hout? 

Douglas hout is een houtsoort met een warme, roze-achtige kleur. Het hout komt van de Douglasspar uit het Duitse Zwarte Woud en gaat onbehandeld ongeveer 15 a 20 jaar mee. Douglas hout wordt in Duitsland en Oostenrijk al jarenlang gebruikt. In Nederland is Douglas hout sinds een aantal jaar een veel voorkomende houtstoort in de hout- en schuttingbouw. Wij werken uitsluitend met een zeer goede kwaliteit Douglas hout. Daarbij is Douglas hout erg duurzaam met duurzaamheidsklasse 2!


VOORJAARSAANBIEDING A-KWALITEIT DOUGLAS

21 planks Douglas scherm met afdekkap (dakjesvorm) en beugellatten (bedekken schermbeugels) i.c.m. een antraciet betonpaal en onderplaat a €160,- pm1 incl. plaatsing en btw.

23 planks Douglas scherm met afdekkap (dakjesvorm) en beugellatten (bedekken schermbeugels) i.c.m. een antraciet betonpaal en onderplaat a €170,- pm1 incl. plaatsing en btw.

Palen hebben een diamantkop en zijn geheel glad. De bijbehorende betonplaten zijn dubbelzijdig glad. Palen zijn ook verkrijgbaar met afgeronde kop. Ook kunnen we u grijze betonpalen en betonplaten aanbieden i.p.v. antraciet.

Betonpalen worden aangestort met betonmortel!

Tuinpoort op stalen frame van 100x195cm compleet afgemonteerd a €475,- incl. plaatsing en btw. Poort van 120x195cm kost €505,- incl. plaatsing en btw.

Prijzen losse schermen 180x180cm Douglas A-Kwaliteit

21 planks         €115,- incl. btw

23 planks         €120,- incl. btw

Afdekkap          €18,- incl. btw (piramide vorm)

Afmeting Douglas planken:1,6 / 1,7x14x180cm

Tuinpoort op stalen frame van 100x195cm compleet a €295,-. incl. btw, excl. montage. (incl. kozijn en hang- sluitwerk)

Douglas schutting laten plaatsen? Wij plaatsen Douglas schuttingen al vanaf €160,- pm1.

Douglas poort laten plaatsen? Wij plaatsen Douglas tuinpoorten al vanaf €475,- per stuk.

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR, SNELLE PLAATSING MOGELIJK!

 

GROOT TEKORT AAN DOUGLAS HOUT OP DE NEDERLANDSE MARKT!