Antraciet Rotsmotief

Bent u op zoek naar een sierlijke schutting met een motief?

Dan hebben wij voor u een geschikt bouwsysteem en wel ons antraciet rotsmotief systeem met dubbelzijdig motief.

Dit systeem is op het gebied van sierschuttingen de bekendste en daarom nog steeds zeer geliefd bij onze klanten.

Er wordt gewerkt met een betonpaal waarin 1 of 2 antraciet betonplaten vallen met dubbelzijdig rotsmotief.

Tussen de platen en het Grenen scherm in kan een antraciet betonkap worden geplaatst. Dit is natuurlijk geen vereiste maar deze kap maakt voor veel van onze klanten het bouwsysteem compleet.

De palen hebben een afmeting van 10x10x275cm en de platen zijn 4,8x36x184cm. Onze geïmpregneerd Grenen planken zijn, 1,6/1,7x14x180cm.

LENTE AANBIEDING

21 planks Grenen met Grenen afdekkap (dakjesvorm) i.c.m. antraciet betonpaal (diamantkop, glad) en dubbele antraciet rotsmotief betonplaat (glad, dubbelzijdig motief) met betonnen afdekkap a €160,- pm1 incl. plaatsing en btw.

23 planks Grenen met Grenen afdekkap (dakjesvorm) i.c.m. antraciet betonpaal met diamantkop (glad) en dubbele antraciet rotsmotief betonplaat (glad,dubbelzijdig motief) met betonnen afdekkap a €165,- pm1 incl. plaatsing en btw. 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een enkele antraciet rotsmotief plaat van 4,8x25x184cm i.c.m. een scherm van 175cm hoog. (incl. zowel Grenen afdekkap voor op de schermen als betonnen afdekkap voor op de betonplaten) 

Dit systeem kost in de 21 planks variant €125,- pm1 incl. plaatsing en btw. In de 23 planks variant kost dit systeem €130,- pm1 incl. plaatsing en btw.

Palen worden aangestort met betonmortel!